Ето че още една година отмина и започва ново начало за всички

...
Ето че още една година отмина и започва ново начало за всички
Коментари Харесай

Кои са най-опасните дни през януари 2024 и за какво да внимаваме

Ето че още една година отмина и започва  ново начало  за всички нас.

След края на следващия кръг към Слънцето ни следва да попаднем и под въздействието на  други обекти  от и оттатък Слънчевата система.

Експертите по биоенергетика и астрология на  споделят кои ще бъдат най-опасните дни от първия месец на 2022 г. За да бъде януари по-успешен за вас, е добре да знаете в кои дни да премисляте по-обстойно значимите решения в живота си.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2024-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
В такива дни е вероятен много  мощен отлив на сила , който да промени метода по който гледаме на себе си, на хората към нас и на света. 

Тези препоръки ще бъдат потребни освен в дните, разказани по-долу, само че и във всевъзможни други сложни интервали. Запознайте се с астрологически неподходящите дни за месец януари, с цел да планирате по-ефективно дейностите си.

Добрата вест е, че през януари 2024-та има единствено 2 евентуално рискови дни и тяхното въздействие ще бъде кратковременно! Което значи, че ни чака един доста благорпиятен месец.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР